FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maribor: počeo susret ministara za telekomunikacije država SEI-a

MARIBOR,10. rujna 2004.(Hina) - U Mariboru je u petak započeo dvodnevnisastanak ministara zaduženih za područje telekomunikacija iinformatike država Srednjoeuropske inicijative a cilj sastanka jepromicanje političke, gospodarske i tehnološke suradnje na područjurazvoja informacijskog društva u zemljama članicama.
MARIBOR,10. rujna 2004.(Hina) - U Mariboru je u petak započeo dvodnevni sastanak ministara zaduženih za područje telekomunikacija i informatike država Srednjoeuropske inicijative a cilj sastanka je promicanje političke, gospodarske i tehnološke suradnje na području razvoja informacijskog društva u zemljama članicama.

Predstavnici Slovenije, koja tijekom 2004. predsjeda SEI-jem, ponudili su da Slovenija bude most u suradnji telekomunikacijskih poduzeća i u širenju komunikacijske opreme u regiji.

U radu konferencije sudjeluje i 60 predstavnika vodećih telekomunikacijskih poduzeća a održava se i sastanak dekana fakulteta za računarstvo i informatiku iz 17 država Srednjoeuropske inicijative.

Hrvatsko izaslanstvo vodi državni tajnik Središnjeg ureda za e-Hrvatsku Miroslav Kovačić.

(Hina )xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙