FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUTRA U SLOVENIJI KONFERENCIJA O MIGRACIJAMA I KRIMINALU

LJUBLJANA,13. rujna 2004.(Hina) - Međunarodna konferencija o ilegalnimmigracijama i pratećem kriminalu održat će se u utorak iza zatvorenihvrata na Brdu kod Kranja u Sloveniji a među predstavnicima iz 11država na njoj će sudjelovati i hrvatski ministar unutarnjih poslovaMarjan Mlinarić, priopćilo je slovensko ministarstvo unutarnjihposlova.
LJUBLJANA,13. rujna 2004.(Hina) - Međunarodna konferencija o ilegalnim migracijama i pratećem kriminalu održat će se u utorak iza zatvorenih vrata na Brdu kod Kranja u Sloveniji a među predstavnicima iz 11 država na njoj će sudjelovati i hrvatski ministar unutarnjih poslova Marjan Mlinarić, priopćilo je slovensko ministarstvo unutarnjih poslova.

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o četvrtoj regionalnoj međunarodnoj konferenciji posvećenoj temi ilegalnih migracija i s njima vezanog kriminala. .

Na konferenciji će biti potpisana zajednička izjava za javnost, a glavne zaključke predstavit će sudionici na konferenciji za novinare nakon sastanka.

Na konferenciji sudjeluju ministri i predstavnici MUP-ova i policija iz Hrvatske, Austrije, Italije, Slovenije, Crne Gore i Srbije, Albanije, Bugarske, BiH, Mađarske i Turske, a u ime Nizozemske sudjelovat će nizozemski veleposlanik u Sloveniji Jan Henneman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙