FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati:
ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati:

OSIJEK - Sekcija autoprijevoznika, koja djeluje pri osječkom Udruženju obrtnika, održala je danas u Osijeku mirni prosvjed, na kojem je izrazila nezadovoljstvo sadašnjim položajem prijevozničke struke, posebice nakon nedavne odluke da se i domaćim prijevoznicima tereta zabrani prometovanje državnom cestom D-2 - Podravskom magistralom. Nakon okupljanja kod osječke južne obilaznice kolona s više od 60 kamiona s osječkog, đakovačkog, našičkog i vukovarskog područja, krenula je, uz pratnju prometne policije, obilaznicom prema osječkim prigradskim naseljima Josipovac i Višnjevac, a potom prema središtu Osijeka.

TRILJ - U triljskoj tvornici plastičnih masa Cetinki koju je na javnom natječaju kupila tvrtka "Gibli Internacional" počela je redovna proizvodnja, pa će se narednih 20-ak dana proizvesti PVC folija u količinama dostatnim za zadovoljenje dvomjesečnih potreba stalnih kupaca tih proizvoda. Nakon toga kreće se u planirani kapitalni remont postrojenja i građevinske zahvate, kaže Vedran Vilović, direktor tvornice koja sada nosi naziv "Cetinka Internacional". Istaknuo je kako će taj posao, vrijedan milijun eura, trajati do početka prosinca ove godine.

KARLOVAC - Za sada nepoznati počinitelji drvenim su palicama razbili na parkiralištu "INA Cro Petrol" u Karlovcu dva kombi vozila kojima su se prevozila 16-torica navijača Torcide. Pričinjena je materijalna šteta od 65.000 kuna, izvijestila je danas Policijska uprava karlovačka. Izgred se dogodio 40 minuta poslije ponoći kada su navijači bili u obližnjem restoranu Žganjer.

KARLOVAC - Karlovačka prometna policija tijekom akcije "Noć bez alkohola" sinoć od 22 sata do jutros u pet sati je obavila kontrolu i alkotest kod 311 vozača te podnijela 15 prekršajnih prijava protiv alkoholiziranih vozača, priopćeno je danas iz Policijske uprave karlovačke. Alkoholiziranost je ustanovljena samo kod muškaraca, a više od 1,5 promila imao je jedan 51-godišnjak. Devetorica kod kojih je očitano između 0,5 i 1,5 promila su mladići do 23 godine starosti, među kojima i jedan maloljetnik te jedan 28-godišnjak i jedan muškarac star 55 godina. Petorica alkoholiziranih vozača s manje od 0,5 promila su između 31 i 20 godina.

KARLOVAC - Pri prevrtanju motora smrtno je stradao osamnaestogodišnjak iz Karlovca, a njegova je suputnica sedamnaestogodišnja M.M. iz Karlovca zadobila tjelesne ozljede opasne po život, priopćila je Policijska uprava karlovačka. Nesreća se dogodila noćas u karlovačkom predgrađu Zadobarje. Mladić je upravljao neregistriranim motociklom marke "cagiva", prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Do prevrtanja motocikla došlo je zbog neprilagođene vožnje lokalnom cestom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙