FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9.30 SATI

ZAGREB, 8. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9.30sati.
ZAGREB, 8. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9.30 sati.

DIVULJE - U Kaštel Sućurcu istočno od groblja nešto iza ponoći planuo je požar niskog raslinja i poljoprivrednih površina koji se brzo, nošen vjetrom, širio prema magistrali i kućama, izvijestio je jutros Državni vatrogasni operativni centar. Opožarena površina procjenjuje se na 25 hektara, a u vatrenoj stihiji izgorjelo je nekoliko drvenih baraka. Promet brzom cestom na dijelu od Kaštel Gomilice do Solina je otežan.

SINJ - Požar koji je prije dva dana izbio na planini Dinari iznad vrličkog naselja Koljanja i koji je djelomično bio pod kontrolom gasitelja prethodne noći ponovno se razbuktao te proširio prema području koje je minirano. Zbog toga su vrličkim vatrogascima jutros u pomoć pristigla dva Canadaira koji vodu uzimaju na Peručkom jezeru. Do sada je opožareno nešto više od 20 hektara niskog raslinja i suhe trave.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost na 100 do 200 metara na autocesti Rijeka-Zagreb između Zagreba i Jastrebarskog, te na dionici autoceste Zagreb-Županja između Ivanić Grada i Novske na 150 metara, izvijestio je jutros HAK. Zbog jakog bočnog vjetra koji puše na dionici autoceste Split-Zagreb, od južnog portala tunela Sv. Rok do viadukta Rovanjska brzina je ograničena na 60 kilometara na sat, a od viadukta Rovanjska do Masleničkog mosta na 80 kilometara na sat. Ostalim cestovnim pravcima promet se odvija bez posebnih ograničenja, osim dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi. Graničnim prijelazima prometuje se redovno. Trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj.

ZAGREB - Pretežno sunčano i razmjerno toplo. U kopnenom području ujutro mjestimice kratkotrajna magla, a poslijepodne i navečer ponegdje umjerena naoblaka. Vjetar povremeno umjeren sjeverni, u istočnoj Hrvatskoj sjeverozapadni, a na Jadranu mjestimice umjerena i jaka bura, sredinom dana i poslijepodne prolazno sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka u unutrašnjosti između 23 i 28, a na Jadranu od 27 do 31, u dalmatinskome zaleđu i do 33 stupnjeva Celzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙