FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kalmeta: produžuje se rok; Debanić: takva odluka još nije donesena

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa irazvitka Božidar Kalmeta izjavio je danas kako postoje "tri razlogazbog kojih je doista opravdano da se rok otvaranja ponuda (na natječajza dodjelu koncesija u mobilnoj telefoniji) pomjeri sa 14. na 28.rujna".
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta izjavio je danas kako postoje "tri razloga zbog kojih je doista opravdano da se rok otvaranja ponuda (na natječaj za dodjelu koncesija u mobilnoj telefoniji) pomjeri sa 14. na 28. rujna".

U izjavi za Hrvatski radio Kalmeta je objasnio i razloge odgode pri čemu je rekao da ima preko 200 upita sudionika u natječaju na koje je Vijeće trebalo i na koje je odgovorilo. Drugi je razlog što su, kako kaže, sami potencijalni operateri dakle sudionici natječaja tražili više vremena za pripremu dokumentacije odnosno ponude. A i treći je razlog, koji je isto možda manje bitan, da će se do tada vjerojatno formirati Agencija za telekomunikacije. Ako se to ne dogodi, (ništa) ne sprječava postojeće Vijeće da taj posao do kraja dovede, izjavio je Kalmeta.

Tri su dakle razloga zbog kojih je opravdano doista da se rok otvaranja ponuda pomjeri sa 14. na 28. rujna, izjavio je radiju Kalmeta.

Predsjednik Vijeća za telekomunikacije Željko Debanić, upitan za odgodu roka primitka ponuda, za Hinu je odgovorio da "takva odluka u ovom trenutku još nije donesena" te "da će se o tome razgovarati na sjednici Vijeća ovih dana".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙