FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GSM konferencija srednje i istočne Europe 22. i 23. rujna u Zagrebu

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Deveti godišnji skup telekomindustrije središnje i istočne Europe "GSM in Central&Eastern Europe2004" održat će se u Zagrebu 22. i 23. rujna, a uz brojne stručnjakemobilnih telekomunikacija okupit će predstavnike 16 mobilnih operaterai GSM organizacija iz 10-ak europskih zemalja.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Deveti godišnji skup telekom industrije središnje i istočne Europe "GSM in Central&Eastern Europe 2004" održat će se u Zagrebu 22. i 23. rujna, a uz brojne stručnjake mobilnih telekomunikacija okupit će predstavnike 16 mobilnih operatera i GSM organizacija iz 10-ak europskih zemalja.

Glavna tema konferencije, koja će se održavati u zagrebačkom Hotelu Sheraton, je podjela i povećanje tržišnog udjela te dobiti na putu do treće generacije mobilnih komunikacija (3G). Bit će riječi i o uslugama koje operateri planiraju ponuditi u skoroj budućnosti, prepaid korisnicima (kojih je kod većine mobilnih operatera najviše), načinima naplate usluga te o ostalim aktualnim temama.

Prvoga dana konferencije održat će se panel diskusija "Povećanje usluga i profita: Rasprava regionalnih leadera o izazovima i mogućnostima", a na kojoj će uz ostale sudjelovati i predsjednici uprava oba hrvatska mobilna operatera HTmobile-a Wolfgang Breuer i VIPnet-a Jozef Vinatzer.

Najavljena je i predsjednica Udruge pokretnih komunikacija Hrvatske (osnovane ovoga proljeća) Sarita Bukovčan Kvaternik.

Organizator konferencije je tvrtka "IBC Global Conferences", koja je u vlasništvu "The Informa Telecom Group". Hrvatski medijski pokrovitelj je magazin za mobilne komunikacije "Mobil".

Sudjelovat će predstavnici telekoma Mađarske, Njemačke, Makedonije, Češke, Bugarske, Rumunjske, Latvije, Slovenije, Rusije, Litve, Estonije i Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙