FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBJAVLJENA IMENA 9 OD 15 TVRTKI ZAINTERESIRANIH ZA 3 GSM MREŽU

ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Vijeće za telekomunikacije objaviloje danas imena devet od ukupno 15 tvrtki i privatnih osoba koje suotkupile natječajnu dokumentaciju za dodjelu koncesija u mobilnojtelefonskoj mreži, a tih je devet, kako se doznaje od predsjednikaVijeća Željka Debanića, do danas u 14 sati dalo svoje dopuštenje da imse imena objave.
ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Vijeće za telekomunikacije objavilo je danas imena devet od ukupno 15 tvrtki i privatnih osoba koje su otkupile natječajnu dokumentaciju za dodjelu koncesija u mobilnoj telefonskoj mreži, a tih je devet, kako se doznaje od predsjednika Vijeća Željka Debanića, do danas u 14 sati dalo svoje dopuštenje da im se imena objave.

Po informacijama koje je Vijeće dostavilo Hini, tih devet otkupitelja dokumentacija su tvrtke Dalekovod d.d., Eurodet d.o.o., HT mobilne komunikacije d.o.o., Iskon Internet d.d., Millenium promocija d.o.o., VIPnet d.o.o., Odvjetničko društvo Porobija i Špoljarić, odvjetnik Zoran Vujasin, te Mislav Šutalo.

Ti su podaci objavljeni i na web stranici Vijeća www.vzt.ht.

Debanić je istaknuo da je Vijeće, zbog velikog interesa javnosti kontaktiralo sve tvrtke i privatne osobe koje su u propisanom roku (do ponoći 13. kolovoza) otkupile natječajnu dokumentaciju, kako bi provjerili žele li oni da im se imena objave.

Od ukupno 15 zaprimljenih zahtjeva za preuzimanje natječajne dokumentacije devet je tvrtki i privatnih osoba dopustilo objavu imena.

Od preostalih šest, Debanić kaže da su neki odbili da im se imena objave, a neki još nisu odgovorili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙