FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12.30 sati.
ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12.30 sati.

ZAGREB - Vijeće za elektroničke medije privremeno je do raspisivanja novog javnog natječaja produljilo koncesije svim radijskim i televizijskim postajama kojima su ugovori o koncesijama istekli ili istječu. Odlukom Vijeća o privremenom produljenju ugovora o koncesiji za obavljanje djelatnosti radija i televizije svim je nakladnicima produljen rok pravovaljanosti ugovora do zaključenja novih ugovora temeljem javnog natječaja kojeg će Vijeće raspisati najkasnije do 31. prosinca ove godine. U priopćenju se ne kaže na koliki broj i na koje radijske i televizijske postaje se ova odluka odnosi.

ZAGREB - Broj zaposlenih u hrvatskoj industriji i u srpnju je zabilježio blagi porast na mjesečnoj razini, ali na godišnjoj razini i dalje se nastavlja pad broja zaposlenih. Tako je u srpnju ove godine u odnosu na lipanj ukupan broj zaposlenih u industriji povećan za 0,2 posto, dok je u odnosu na srpanj prošle godine taj broj smanjen za 1,4 posto, objavio je Državni zavod za statistiku.

KOPRIVNICA -Prehrambena industrija Podravka poljoprivrednim je proizvođačima isplatila svu pšenicu preuzetu nakon ljetne žetve. Ukupno je za potrebe svog mlinsko-pekarskog poslovanja Podravka preuzela 20.104 tone pšenice, dok je 2.100 tona preuzeto za Državno ravnateljstvo za robne rezerve, doznaje se u Podravci. Cijena po kilogramu pšenice iznosila je jednu kunu.

ZAGREB- Zagrebačka policija pronašla je noćas, pola sata iza ponoći, na raskrižju Vukovarske i Avenije Marina Držića 64-godišnjeg Švicarca čiji je nestanak prijavljen u subotu. Policija je švicarskog državljanina pronašla nakon dojave građana da nepoznati muškarac na raskrižju kamenjem gađa automobile.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙