FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PT: DNEVNIK O PRODULJENJU NATJEČAJA ZA TREĆEG GSM OPERATERA

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Rok za podnošenje ponuda na natječaj zatri koncesije u sustavu mobilnih mreža najvjerojatnije će bitiproduljen za dva tjedna, zbog previše upita za pojašnjenja natječaja,piše današnji Dnevnik.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Rok za podnošenje ponuda na natječaj za tri koncesije u sustavu mobilnih mreža najvjerojatnije će biti produljen za dva tjedna, zbog previše upita za pojašnjenja natječaja, piše današnji Dnevnik.

Tako javno otvaranje ponuda za te koncesije ne bi bilo u podne 14. rujna, kako je bilo planirano, nego najranije 28. rujna, doznaje Dnevnik iz dobro upućenih izvora. Sukladno tomu, odluka o davanju koncesije mogla bi biti donijeta najranije 28. listopada, a ne kako se planiralo 14. listopada.

Razlog za produljenje natječaja leži u tomu što su kandidati za koncesije poslali Vijeću previše upita za pojašnjenje, na koja nije moguće odgovoriti u kratkom roku kakav je zadan u natječajnoj dokumentaciji. Rok za podnošenje pitanja i zahtjeva istekao je 20. kolovoza, a na njih je Vijeće trebalo odgovoriti do prekjučer, što se, čini se, nije uspjelo.

Predsjednik Vijeća za telekomunikacije Željko Debanić nije Dnevniku potvrdio informaciju o produljenju natječaja za dva tjedna, ali je rekao da se o tomu još raspravlja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙