FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 29. srpnja (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 29. srpnja (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do 21 sat.

TORONTO/ZAGREB - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u 3. kolo 2.56 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" koji se igra u Torontu. U dvoboju 2. kola pobijedio ga je Francuz Fabrice Santoro sa 6-4, 7-6 (4).

SPLIT - Prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice Hajduk - Shelbourne splitska policija privela je 18 osoba, a protiv ukupno 36 osoba podneseni su zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog nereda i narušavanja javnog reda i mira. U izvješću PU splitsko-dalmatinske kaže se da su od 18 privedenih tri osoba zadržane do otrežnjenja, a nad dvojicom od njih upotrijebljena su sredstva prisile.

BEČ - U četvrtak je u Beču obavljen ždrijeb skupina Lige prvaka za rukometaše u kojoj će sljedeće sezone nastupiti dva hrvatska predstavnika, Zagreb i Metković. Zagreb je svrstan u skupinu B s francuskim Montpellierom, talijanskim Conversanom i ukrajinskim Zaporožjem, dok će Metković igrati u skupini H s njemačkim Flensburgom, češkom Karvinom, te boljim iz dvoboja austrijskog Bregenza i slovačkog Prešova. Razigravanje po skupinama Lige prvaka započet će 9. listopada, a završiti 14. studenoga.

AMSTERDAM - Legendarni nogometaš Marco Van Basten od četvrtka je novi izbornik nizozemske nogometne reprezentacije nakon što se dogovorio sa čelništvom Nizozemskog nogometnog saveza (KNVB), objavio je Reuters pozivajući se na izvore u KNVB-u. Van Basten će na mjestu izbornika naslijediti Dicka Advocaata koji je otišao nakon poraza u polufinalu Europskog prvenstva, a KNVB je prihvatio i njegov prijedlog da mu pomoćnik bude John van't Schip.

TOKIO/SUWON - Španjolski nogometni giganti Real Madrid i Barcelona s različitim su uspjehom krenuli u svoje dalekoistočne turneje. Madružani su sa 3-1 u Tokiju svladali japanski JEF United Ichiharu, dok je Barcelona izgubila sa 0-1 od korejskog Suwon Samsunga u Suwonu. U dvoboju JEF Uniteda i Reala poveli su domaćini preko Marquinhos u 6. minuti, a rezultat su preokrenuli Guti u 23., Raul u 36. i Solari u 89. minuti. Jedini pogodak u dvoboju Suwona i Barcelone postigao je Zoran Urumov u 78. minuti.

NEWCASTLE - Engleski nogometni reprezentativac Nicky Butt (29), dugogodišnji član Manchester Uniteda, od četvrtka je definitivno igrač Newcastle Uniteda s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Butt je u 13 godina igranja za "crvene vragove" s Old Trafforda odigrao 387 utakmica, te osvojio šest naslova prvaka Engleske, dva engleska Kupa, te Ligu prvaka. Iako točan iznos odštete nije objavljen vjeruje se kako je riječ o 2.5 milijuna funti.

BUKUREŠT - Ozljeda stopala kapetana rumunjske nogometne reprezentacije i braniča talijanskog prvoligaša Rome Cristiana Chivua koju je zadobio igrajući nogomet na plaži odvojit će ga od terena na mnogo duže razdoblje od prvotno predviđenoga. Kako kost u stopalu nije zarasla kako treba, Chivu će se morati podvrgnuti operativnom zahvatu nakon kojega će oporavak potrajati najmanje dva i pol mjeseca.

BUKUREŠT - Bivši vratar talijanske nogometne reprezentacije Walter Zenga novi je trener bukureštanske Steaue. Zenga će na klupi Steaue zamijeniti Vicora Piturcu.

"Piturca se nije pojavio na današnjem treningu, te stoga više ne računamo na njega. Razgovarali smo sa Zengom koji je prihvatio našu ponudu", izjavio je Gigi Becali, većinski vlasnik Steaue, koji se već u nekoliko navrata sukobio s Piturcom.

Zenga prezima Steauu samo tri dana uoči početka prvenstva. Pomoćnik će mu biti bivši rumunjski reprezentativac, još uvijek aktivni igrač Dorinel Munteanu.

RIO DE JANEIRO - Zvijezda madridskog Reala i napadač nogometne reprezentacije Brazila Ronaldo (27) ubrzo bi se mogao ponovno oženiti. Ronaldo se dva mjeseca viđa s poznatom brazilskom voditeljicom i modelom Danielom Cicarelli, s kojom se pobliže upoznao nakon svog "hat-tricka" u 3-1 pobjedi protiv Argentine u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP. Prema pisanju brazilskih medija, par se planira vjenčati u Parizu, no datum još nije utvrđen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙