FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 28. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 28. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

TORONTO/ZAGREB - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u 2. kolo ATP turnira iz "Masters serije" koji se za 2.56 milijuna dolara igra u Torontu. Ljubičić je u dvoboju 1. kola svladao Slovaka Karola Becka sa 6-2, 5-7, 6-3. U 2. kolu Ljubičić će igrati protiv Francuza Fabricea Santoroa.

LJUBLJANA - Gruzijski košarkaš Vladimer Boisa, kapetan slovenskog prvoligaša Olimpije, zanijekao je vijesti o prelasku u zagrebačku Cibonu, objavljene u hrvatskom tisku.

"O prelasku u Cibonu ne znam ništa i ni s kime iz zagrebačkom kluba nisam razgovarao", rekao je 23-godišnji 205 centimetara visoki centar u srijedu za ljubljanski sportski portal "Sportal".

Boisa je isključio i mogući odllazak u turski Ulker rekavši kako je njajizglednije da će ostati u Olimpiji koja mu prema ugovoru duguje još nešto novaca.

MADRID - Branič trostrukog uzastopnog francuskog prvaka Lyona i brazilske nogometne reprezentacije Edmilson (28) najnovije je pojačanje španjolskog giganta Barcelone. Odšteta koju će Barcelona platiti Lyonu za Edmilsona iznosi između osam i 10 milijuna eura.

BERLIN - Holger Osieck (55), pomoćnik Franza Beckenbauera iz vremena kada je "Kaiser Franz" bio izbornik njemačke nogometne reprezentacije (1984-1990), odbio je ponudu novoga njemačkog izbornika Juergena Klinsmanna da ponovno postane pomoćni trener reprezentacije. Kako je priopćeno iz Njemačkog nogometnog saveza (DFB), Klinsmann i Osieck nisu se uspjeli dogovoriti oko uvjeta suradnje.

BERLIN - Proizvođač sportske opreme Puma odlučio je podići sudsku tužbu protiv Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) zbog donošenja zabrane upotrebe jednodijelnih kostima u kakvima su nastupali reprezentativci Kameruna na Afričkom prvenstvu u Tunisu početkom ove godine. Puma od FIFA-e traži više od dva milijuna eura odštete. FIFA je proljetos kaznila Kamerun novčanom kaznom i oduzimanjem šest bodova u kvalifikacijama za SP zbog igranja u jednodijelnim kostimima, ali su "lavovima" ti bodovi vraćeni nakon intervencije Afričke nogometne konfederacije (CAF).

"Puma je pretrpjela materijalnu štetu zbog samovolje FIFA-e, te stoga traži odštetu. FIFA-ini pravilnici su nejasni i mogu se tumačiti na različite načine", rekao je odvjetnik Pume Reinhard Stuenkel.

BERLIN - Vratar njemačke nogometne reprezentacije i Bayerna iz Muenchena Oliver Kahn (35) najavio je moguću selidbu iz Njemačke kako bi zaštitio svoj privatni život.

"S Bayernom imam ugovor do 2006. godine i želio bih ga odraditi do kraja, ali određene stvari se redovito ponavljaju tako da sam s klubom postigao dogovor", rekao je Kahn.

Iako nije precizirao o kakvom se dogovoru radi, čini se da se Kahn s čelnicima Bayerna dogovorio kako može napustiti klub ukoliko dobije inozemnu ponudu.

MARSEILLE - Francuski reprezentativac Bixente Lizarazu, kome je istekao ugovor sa minhenskim Bayernom, potpisao je dvogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Marseilleom. Francuski Bask je čak sedam godina igrao za Bayern, skupio je i 97 nastupa za francusku reprezentaciju, a u Marseille je došao nakon što su propali pregovori oko transfera u Tottenham ili Bolton.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙