FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih dogđajado 21 sat.
ZAGREB, 25. srpnja 2004. (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih dogđaja do 21 sat.

ZADAR) - Nogometaši Dinama u posljednjoj utakmice 1. kola prvenstva Hrvatske pobijedili su kao gosti Zadar sa 4-3 (3-1). Strijelci: 0-1 Kranjčar (3), 0-2 Da Silva (8), 1-2 Čustić (37), 1-3 Bošnjak (45), 2-3 Surać (52), 2-4 Kranjčar (73), 3-4 Prpić (83). Pred 8.000 gledatelja sudio je Trivković iz Splita.

BEOGRAD - Hrvatska muška juniorska reprezentacija osvojila je prvo mjesto u skupini C Svjetskog prvenstva u rukometu za mlađe juniore. U dvoboju posljednjeg, 3. kola Hrvatska je upisala i treću pobjedu, 29-28 protiv Francuske. Natjecanje u četvrtfinalnim skupinama se nastavlja u utorak, a Hrvatska iz prvoga kruga prenosi dva boda.

PARIZ - Belgijski biciklist Tom Boonen pobjednik je posljednje, 20. etape ovogodišnjeg "Tour e Francea" vožene od Montereaua do Pariza u dužini od 163 kilometra. Boonen je ciljem prošao u vremenu od 4:08:26 sati, drugo mjesto pripalo je Francuzu Jean-Patricku Nazonu, a treće Nijemcu Danilu Hondu koji su stigli na cilj u istom vremenu. Amerikanac Lance Armstrong postao je prvi biciklist koji je osvojio "Tour de France" šest puta. Armstrong je po šesti put zaredom na pariškoj aveniji Champs-Elysees proslavio naslov pobjednika najveće biciklističke utrke na svijetu. Drugo mjesto na ovogodišnjem"Touru" osvojio je Nijemac Andreas Kloeden sa 6:19 minuta zaostatka, dok je treći Talijan Ivan Basso zaostao 6:40 minuta.

LONDON - Ruska atletičarka Jelena Isinbajeva postavila je novi svjetski rekord u skoku s motkom preskočivši 4.89 metara na mitingu u engleskom Birminghamu. Isinbajeva je za jedan centimetar popravila dosadašnji rekord koji je držala njena sunarodnjakinja Svetlana Feofanova 4. srpnja na Kreti. Na pitanje je li moguće u skoroj budućnosti očekivati da svjetski rekord u ženskoj motci dosegne granicu od pet metara, Isinbajeva je odgovorila:

"Da, toliko skačem na treninzima".

HOCKENHEIM) - Nijemac Michael Schumacher po 11. je put ove godine bio najbrži u utrci Svjetskog prvenstva vozača formule 1. U 12. utrci sezone voženoj za Veliku nagradu Njemačke na stazi u Hockenheimu Schumacher je slavio ispred Britanca Jensona Buttona i Španjolca Fernanda Alonsa. Ovom pobjedom Schumacher je povećao svoju prednost u ukupnom redoslijedu ispred momčadskog kolege Brazilca Rubensa Barrichella na 36 bodova pet utrka prije kraja. Treće mjesto ukupno drži Button sa 13 bodova manje od Schumachera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙