FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 27. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30sati.
ZAGREB, 27. srpnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

SAN DIEGO - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u 2. kolo 1.3 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u San Diegu. Šprem je u dvoboju 1. kola svladala Španjolku Martu Marrero sa 6-3, 6-2.

TORONTO - Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo 2,56 milijuna dolara vrijednog ATP turnira u Torontu iz "Masters serije". Bolji od Karlovića je sa 6-4, 7-6 (6) bio Amerikanac Alex Bogomolov.

LONDON - Desni branič engleske nogometne reprezentacije koja je 1966. godine osvojila naslov svjetskog prvaka George Cohen osudio je ponašanje sadašnjeg izbornika engleske reprezentacije Svena Gorana Erikssona koji se upustio u intimnu vezu s tajnicom Engleskog nogometnog saveza (FA) Fariom Alam.

"Takvo ponašanje nedostojno je engleskog izbornika. Eriksson bi trebao predstavljati primjer svima ostalima, a to nije slučaj. Istina, trenutačno je ponovno samac i može raditi što želi, ali biti u vezi s tajnicom uopće ne izgleda primjereno. Eriksson dobija više prostora u javnosti nego čitava momčad", smatra Cohen.

Prema pisanju engleskih medija, FA će pokrenuti istragu kako bi se razjasnili odnosi između Erikssona, izvršnog direktora FA-a Mark Palios i tajnice Farie Alam (38). FA je u nedjeljnom priopćenju objavio kako je Faria Alam bila u odvojenim intimnim vezama i s Erikssonom i s Paliosom.

PARIZ - Dugogodišnji branič francuske nogometne reprezentacije Lilian Thuram (32) objavio je završetak svoje reprezentativne karijere. Thuram je tijekom svoje reprezentativne karijere osvojio naslov svjetskog prvaka 1998. i europskog prvaka 2000. godine. Za "tricolore" je upisao 103 nastupa, te je postigao dva pogotka, oba u polufinalu SP-a '98. protiv Hrvatske.

HARTFORD - Nogometaši Liverpoola u pripremnoj su prijateljskoj utakmici u sklopu "Champions World Series" svladali u Hartfordu Celtic sa 5-1. Prvo ime dvoboja na Connecticut's Rentschler Fieldu bio je novi napadač Liverpoola Djbril Cisse sa dva pogotka. Preostale zgoditke za Liverpool postigli su John Arne Riise, Michael Owen i Stephane Henchoz. Zanimljivo, iako igra već pet godina u Liverpoolu, ovo je prvi pogodak Henchoza u crvenom dresu u bilo kakvoj utakmici. Jedini gol za Celtic postigao je Craig Beattie iz kaznenog udarca. U sljedećem dvoboju "Champions World Series" u srijedu se u Philadelphiji sastaju Celtic i Manchester United.

MOSKVA - Napadač argentinske nogometne reprezentacije Fernando Cavenaghi potpisao je petogodišnji ugovor s ruski prvoligašem Spartakom iz Moskve. Cavenaghi je prošle sezone postigao šest pogodaka za River Plate u Copa Libertadores, te s tim učinkom bio drugi strijelac natjecanja.

LIMA - Organizatori netom završenog nogometnog prvenstva Južne Americe (Copa America) održanog u Peruu objavili su kako su posao završili s dva milijuna dolara profita. U tu računicu nije uračunato 20 milijuna dolara potrošenih na uređenje svih sedam stadiona na kojima su igrane utakmice.

LJUBLJANA - Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u skijanju i suradnik slovenskog skijaškog saveza Tomaž Cerkovnik umro je u ponedjeljak od posljedica moždane kapi dok je boravio na odmoru na otoku Hvaru. Kako je priopćio glasnogovornik slovenskog skijaškog saveza, pojedionosti tragičnog događaja još nisu poznate. Nekada poznati slalomaš koji je na svjetskom prvenstvu u Schladmingu 1982. osvojio 13. mjesto u slalomu, a na olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. godine 11. mjesto u istoj disciplini imao je samo 44 godine. Nakon sarajevske olimpijade nastupao je više godina u sjevernoameričkoj ligi profesionalnih skijaša, a od prije deset godina bio uspješan trener i funkcionar u više slovenskij skijaških reprezentacija i klubova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙