FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTKUPIT ĆE SE SVA PONUĐENA PŠENICA RODA 2004.

ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Ravnateljstvo za robne zalihe uMinistarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, na temelju zaključkahrvatske Vlade, otkupiti će sve ponuđene količine merkantilne pšeniceroda 2004. godine po cijeni od 1,00 kune za kilogram (bez PDV-a) zastandardnu kvalitetu na paritetu franco silos.
ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - Ravnateljstvo za robne zalihe u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, na temelju zaključka hrvatske Vlade, otkupiti će sve ponuđene količine merkantilne pšenice roda 2004. godine po cijeni od 1,00 kune za kilogram (bez PDV-a) za standardnu kvalitetu na paritetu franco silos.

Na temelju uredno dostavljene dokumentacije o otkupu, Ravnateljstvo za robne zalihe sklopiti će s organizatorima otkupa ugovore o otkupu merkantilne pšenice ovogodišnjeg roda te isplatiti vrijednost otkupljene pšenice najkasnije u roku od 15 dana, izviješćeno je danas iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Otkup će obavljati pravne osobe (organizatori otkupa) te proizvođači u sustavu PDV-a koji će Ravnateljstvu za robne zalihe dostaviti odgovarajuće dokumente: otpremnicu kojom dokazuju da je pšenica predana u silos, obračun otkupa sa popisom proizvođača u sustavu PDV-a i proizvođača van sustava PDV-a, skupnu primku silosa sa naznakom kvalitete i da je pšenica vlasništvo Ravnateljstva za robne zalihe, certifikat kontrolne kuće, izjavu odgovorne osobe ovjerenu od strane javnog bilježnika da će izvršiti plaćanje proizvođačima u roku od 3 dana od doznake sredstava na njihove žiro račune, dokaz o solventnosti i skladišnicu ovjerenu od silosa i kontrolne kuće.

Ravnateljstvo će također isplatiti silosima 40,00 kuna po toni merkantilne pšenice standardne kakvoće za troškove prihvata pšenice (ulazni kalo, kontrola kakvoće, manipulativni troškovi i obrada dokumentacije).

Obrasce potrebite dokumentacije organizatori otkupa dobiti će u Ravnateljstvu za robne zalihe ili na web stranici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva www.mingorp.hr.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙