FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 13. srpnja 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 13. srpnja 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

PERTH - Brat australskog surfera, koji je poginuo tijekom vikenda nakon što su ga napali morski psi, tražio je od vlasti da poštede morske pse. Jedan helikopter i ribarski brod traže dva velika morska psa koji su napali i ubili 29-surfera Bradeleya Smitha na zapadnoj australskoj obali, južno od grada Gracetown. Brat Stephen je rekao kako je njegov brat umro radeći ono što je volio najviše na svijetu, te da je uvjeren kako bi ubijanje morskih pasa bio "apsurdan revanš". Napad na mladog surfera je šesti smrtonosni napad morskih pasa u Australiji od 2000. godine.

WERL - Jedna prežarka ljubavna izjava izazvala je požar u zgradi u Werlu, na zapadu Njemačke. Jedan 18-godišnjak je složio male svijeće u obliku srca u kojem je pisalo "Volim te", zatim je svoju instalaciju snimio kako bi ju poslao svojoj ljubljenoj. Kada je otišao u susjednu prostoriju do pisača, toplina svijećica je izazvala požar. Vatra je uništila tavan i krov zgrade i pričinila štetu od oko 50.000 eura, precizirala je policija.

HONG KONG - Žena iz Hong Konga koju su lopovi svezali za drvo, uspjela je nožnim prstima utipkati broj policije na svom mobitelu. Bračni par Lau se šetao parkom bivše britanske kolonije kada su ih napala trojica muškaraca naoružanih noževima, oteli im gotovinu i kreditne kartice, a prisilili su ih i na odavanje pin-ova. Zatim su svakoga svezali za jedno drvo, prije čega su gospođi Lau dozvolili kratak odlazak u toalet gdje je ona uspjela u grudnjak sakriti mobitel. Kad je bila svezana, ispustila ga je na tlo i nožnim prstima utipkala broj policije, objasnila je. Jedan sat kasnije policija ih je oslobodila.

LONDON - Londonski 61-godišnji socijalni radnik koje je bez njihovog znanja snimao žene u WC-u, osuđen je na tri mjeseca strogog zatvora. Jedna od žrtava Williama Morea spriječila je dalje izvođenje njegovog nedjela. Ona je primijetila objektiv kamere u postolju za toalet papir. Prateći kablove, zajedno s kolegicama otkrila je na gornjem katu studio za snimanje, s televizorom i magnetoskopom, skrivenim u ormaru. Policija je kod "snimatelja" pronašla kompilaciju video snimaka iz WC-a. Optuženi se pokušao braniti objašnjenjem da se radilo o osveti kolegicama koje nije volio, ali je sudac ocijenio da se "radi o tako ozbiljnom kršenju intimnosti, zbog kojeg mora u zatvor".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙