FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 5. srpnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskojdo 12,30 sati.
ZAGREB, 5. srpnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskoj do 12,30 sati.

MILNA/SPLIT - Stanovnici Milne na otoku Braču, nezadovoljni što njihovo mjesto nije uključeno u svakodnevnu katamaransku liniju Split - Bol - Jelsa, prosvjedovali su jutros u Splitskim vratima - pomorskom prolazu između otoka Brača i Šolte. S dvadesetak brodica "oboružanih transparentima" od 7 sati su otežavali plovidbu u pomorskom prolazu, no od 8 sati promet protječe bez poteškoća, jer su uredovanjem Lučke kapetanije i policije brodice s prosvjednicima udaljene. Lučki kapetan iz Splita Boris Matošić rekao je da su prosvjednici postupili suprotno Pravilniku o lukama jer nisu prijavili niti dobili odobrenje za aktivnost na moru. Najavio je podnošenje prekršajnih prijava protiv vlasnika brodica koje su jutros popisali.

VARAŽDIN/ZAGREB - Na Varaždinskoj burzi prošloga je tjedna ostvareno ukupno 34,47 milijuna kuna prometa, a vrijednost indeksa burze VIN porasla je 5,24 posto, na 774,72 bodova. Na vrijednosti je prošloga tjedna najviše dobila dionica Hotela Brela, poskupivši 289,25 posto, na prosječnih 100 kuna, dok je najviše pojeftinila dionica PIK-a Vinkovci, za 68, na prosječnih 80 kuna.

ZAGREB - Na Zagrebačkoj je burzi prošloga tjedna realizirano 398,5 milijuna kuna prometa. Vrijednost Crobex indeksa povećana je na tjednoj razini 3,12 posto, na 1.175,8 bodova, dok je obveznički indeks Crobis povećan za 0,62 posto i iznosi 100,1421 bodova. Za najvećih 23,43 posto, prošloga je tjedna pala cijena dionice Jadranske banke i to na 1.072 kune, ali uz mali promet od samo 4.288 kuna, dok je istodobno za najvećih 99 posto poskupjela dionica Kreditne banke Zagreb, čija je zaključna cijena iznosila 99,50 kuna, uz promet od 95.540 kuna.

KORENICA - Jutros malo poslije 5 sati na ličkoj magistrali na izlazu iz Korenice dogodila se teška prometna nesreća kada su se izravno sudarila vozila slovenskih i čeških registarskih oznaka, pri čemu je šest osoba ozlijeđeno, priopćila je ličko-senjska Policijska uprava. Među ozlijeđenima je dvoje djece, a svi su prevezni u zadarsku bolnicu. Promet na tom dijelu ličke magistrale teče jednim kolničkim trakom usporeno i regulira ga policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙