FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 21.00 SAT

ZAGREB, 11. srpnja 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih događaja do 21.00sat:
ZAGREB, 11. srpnja 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih događaja do 21.00 sat:

PULA/RIJEKA/ČAKOVEC - Preko graničnih prijelaza u Istarskoj, Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji od petka do danas u 12 sati u Hrvatsku je ušlo 244.114 gostiju, a otputovalo je 174.610 tisuća. U Istru je ušlo 127.246 stranaca te 11.404 domaćih putnika. Istodobno je preko istarskih prijelaza iz Hrvatske otputovalo 91.530 turista, od toga 82.334 stranih te 9196 domaćih. Među stranim gostima najviše je bilo Slovenaca, Talijana i Nijemaca.

SPLIT - Predsjednik Sindikata ribara Petar Baranović izjavio je danas kako prošlotjedni sastanak predstavnika sindikata s premijerom Ivom Sanaderom i ministrom Božidarom Kalmetom, predstavlja znatan napredak u pokušajima pronalaženje rješenja za probleme koji muče hrvatske ribare, te da je to, kako je rekao, odlučan zakoret u odnosu na vremena kada su državni dužnosnici odlučivali o strategiji razvitka hrvatskog ribarstva bez sudjelovanja predstavnika struke. Ribari su, ustvrdio je Baranović, zadovoljni najavom državnog sufinanciranja izgradnje ribarske flote, no, upozorio je, taj program ne smije biti dostupan samo velikim i bogatim ribarskim poduzećima.

OSIJEK - Predsjednik osječko-baranjske Županijske skupštine Branimir Glavaš izjavio je danas u Osijeku da županijske vlasti ne sudjeluju, niti će sudjelovati u namještanju natječaja za privatizaciju baranjskog poljoprivrednog kombinata "Belja". Na konferenciji za novinare pozvao je predstavnike sindikata PPDIV-a i HUS-a na dogovor oko usuglašavanja stavova, koje će se poslati Vladi i Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙