FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 15,30 SATI

ZAGREB, 10. srpnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskojdo 15,30 sati.
ZAGREB, 10. srpnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskoj do 15,30 sati.

ZAGREB - Predsjednik HSLS-a Ivan Čehok ocijenio je danas da se nastavlja politička bipolarizacija hrvatskog društva, koju, kako je rekao, dodatno radikalizira predsjednik SDP-a Ivica Račan. Račanovu izjavu da se kriminal povećao jer "kriminalci misle da će im s aktualnim premijerom Ivom Sanaderom biti lakše" na konferenciji za novinare, održanoj nakon sjednice stranačkoga Velikog vijeća, Čehok je ocijenio apsurdnom. HSLS će na jesen Saboru predložiti paket zakonskih prijedloga kojima je svrha poticati razvoj hrvatskoga gospodarstva, najavio je Čehok.

OSIJEK - Hrvatska udruga sindikata izvijestila je danas kako se ne slaže s odlukom Vlade o prodaji dionica baranjskog poljoprivrednog kombinata "Belja" dd jer je, smatraju u Sindikatu, "u suprotnosti s prijedlozima koje su sindikati usmeno i pismeno uputili Vladi RH". U priopćenju za javnost osječko-baranjskog Županijskog ureda HUS-a navodi se kako Sindikat smatra da su uvjeti natječaja neprihvatljivi za ponuđače, jer ponuđenih 43,7 posto temeljnog kapitala ne jamči evenutalnim ponuđačima dovoljno upravljačkih prava koja bi bila adekvatna drugom uvjetu, dokapitalizaciji društva s iznosom od 200 milijuna kuna, a što bi moglo rezultirati odustajanjem ozbiljnih ponuđača.

RIJEKA - Monografija operne dive Dunje Vejzović "Documenta", koju je uredio Ivica Buljan, predstavljena je danas u Hrvatskome narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci. U Monografiji su tiskani zapisi Dunje Vejzović, njezin životopis koji je priredila Maria Barbieri, izbor kritika iz svjetskog tiska, eseji Ivice Buljana, Bosiljke Perić - Kempf i Ivane Bajko. Uz monografiju priložen je nosač zvuka s izvedbama Dunje Vejzović. Monografija "Documenta" predstavljena je u sklopu Riječkih ljetnih noći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙