FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HRVATSKA JEDAN OD GLAVNIH KONKURENATA MAĐARSKOM TURIZMU

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - U Strategiji razvoja mađarskogturizma, planu koji je pripremila skupina mladih stručnjakaministarstva turizma i mađarske državne agencije za turističkupromidžbu o kojemu će mađarska vlada raspravljati ove jeseni,ocjenjuje se, kako prenosi Budapest Business Journal, i da su glavnikonkurenti mađarskom turizmu Austrija, Češka, Slovačka, Poljska,Slovenija, Hrvatska i Rumunjska.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - U Strategiji razvoja mađarskog turizma, planu koji je pripremila skupina mladih stručnjaka ministarstva turizma i mađarske državne agencije za turističku promidžbu o kojemu će mađarska vlada raspravljati ove jeseni, ocjenjuje se, kako prenosi Budapest Business Journal, i da su glavni konkurenti mađarskom turizmu Austrija, Češka, Slovačka, Poljska, Slovenija, Hrvatska i Rumunjska.

Mađarskoj nedostaje opća turistička strategija a u pogledu turističkih atrakcija i prihoda koje na temelju njih ostvaruje, Mađarska postupno sve više zaostaje u odnosu na zemlje regije, upozorava se u analizi koja je pokazala da zemlje regije Mađarskoj oduzimaju turiste zahvaljujući svojim prirodnim potencijalima, razvoju infrastrukture ili učinkovitijem turističkom marketingu, prenosi list. Studija strategije razvoja mađarskog turizma analizira mogućnosti razvoja i utvrđuje

ciljevi mađarskog turizma za razdoblje do 2013. godine, navodi Budapest Business Journal.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙