FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PET DESETLJEĆA TUČEPSKOG TURIZMA

TUČEPI, 4. lipnja 2004. (Hina) - Tučepi, poznato ljetovalište naMakarskom primorju sa 6,5 tisuća kreveta u hotelima i privatnomsmještaju, ostvaruje više od 400 tisuća turističkih noćenja, dok jeprije 50 godina, kada je u tom mjestu utemeljeno Turističko društvokao dobrovoljna organizacija, realizirano svega 25 tisuća noćenja.
TUČEPI, 4. lipnja 2004. (Hina) - Tučepi, poznato ljetovalište na Makarskom primorju sa 6,5 tisuća kreveta u hotelima i privatnom smještaju, ostvaruje više od 400 tisuća turističkih noćenja, dok je prije 50 godina, kada je u tom mjestu utemeljeno Turističko društvo kao dobrovoljna organizacija, realizirano svega 25 tisuća noćenja.

Podsjećajući na pet desetljeća rada turističke organizacije u Tučepima, Ivo Mravičić, direktor Turističkog ureda, na današnjoj je svečanoj sjednici Turističke zajednice naglasio da bi se turistička budućnost Tučepa trebala temeljiti na razvoju malih hotela i privatnih pansiona.

Briga se mora voditi i o prezentaciji turizma na tržištu, revitalizaciji starih naselja, zaštiti prirode, kvalitetnijoj turističkoj ponudi i drugom, kazao je u Marko Luketina, predsjednik Skupštine Turističke zajednice Tučepa na današnjem prigodnom skupu održanom u hotelu Alga te je tom prigodom zaslužnima za razvoj turizma i rad turističke zajednice u Tučepima dodijelio 11 priznanja.

(Hina) xvrib yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙