FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRUPACIJA BOSCH U MAĐARSKU ULAŽE 150 MILIJUNA EURA

BUDIMPEŠTA, 4. lipnja 2004. (Hina/MTI) - Njemačka kompanija Boschplanira uložiti u Mađarsku 150 milijuna eura u razdoblju do 2006, zašto će dobiti i potporu tamošnje vlade, kazao je mađarski ministargospodarstva Istvan Csillag.
BUDIMPEŠTA, 4. lipnja 2004. (Hina/MTI) - Njemačka kompanija Bosch planira uložiti u Mađarsku 150 milijuna eura u razdoblju do 2006, za što će dobiti i potporu tamošnje vlade, kazao je mađarski ministar gospodarstva Istvan Csillag.

Bosch ulaže u nekoliko gradova u sjeveroistočnoj Mađarskoj i to u proširenje kapaciteta svojih postojećih pogona. Mađarska vlada dat će mu potporu za taj investicijski projekt u visini 10 posto njegove vrijednosti, što je u skladu s pravilima Europske unije.

Csillag je kazao kako je u prvom tromjesečju ove godine u tu zemlju ukupno pristiglo 756 milijuna eura investicija, i to u obliku obveznica, dionica i reinvestirane dobiti. To je za 124 milijuna eura više nego u četvrtom tromjesečju 2003.

Nekoliko instituta za gospodarska istraživanja slaže se kako je vjerojatno da će u Mađarsku u ovoj godini stići 3,5 milijarde eura izravnih stranih ulaganja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙