FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HRVATSKI FILMOVI NA KOTORSKOM SUB-AQUA FESTIVALU

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Na dvodnevnom trećem mediteranskomfestivalu filmova o podvodnom svijetu, Sub-Aqua festu, koji se otvarau petak, okupit će se u crnogorskom Kotoru značajan broj ronilaca,novinara, filmskih autora i predstavnika filmskih kuća iz velikogbroja zemalja, a među najboljim filmskim ostvarenjima o podvodnomsvijetu pojavit će se i filmovi hrvatskih autora, najavljujepodgorička "Pobjeda".
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Na dvodnevnom trećem mediteranskom festivalu filmova o podvodnom svijetu, Sub-Aqua festu, koji se otvara u petak, okupit će se u crnogorskom Kotoru značajan broj ronilaca, novinara, filmskih autora i predstavnika filmskih kuća iz velikog broja zemalja, a među najboljim filmskim ostvarenjima o podvodnom svijetu pojavit će se i filmovi hrvatskih autora, najavljuje podgorička "Pobjeda".

Na festival dolaze filmovi iz Australije, Belgije, Njemačke, Velike Britanije, Mađarske, Srbije, Češke, Slovačke, Crne Gore, Hrvatske i Italije, navodi list, dok će izvan konkurencije biti prikazani filmovi koji su osvojili Zlatnu i Srebrnu palmu na svjetskom festivalu prošle godine u Antibima u Francuskoj. U okviru Festivala bit će u subotu u Regionalnom centru za obuku ronilaca, zaštitu i kontrolu na moru u Bijeloj održan okrugli stol s temom "Zaštite podvodnog svijeta Mediterana", najavljuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙