FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na graničnom prijelazu Macelj kolona kamiona čeka na prijelaz granice

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - U teretnom prometu na ulaz u Hrvatskuna graničnom prijelazu Macelj čekaju kamioni u koloni od jednogkilometra, više od 300 kamiona je i u slovenskom prostoru pa će ihslovenska carina propuštati kad se kod nas riješi gužva, a duga kolonai na Bajakovu čeka na izlaz iz Hrvatske. Promet osobnih vozila na svimgraničnim prijelazima teče redovno, bez duljih čekanja na prijelazgranice, izvijestio je u 8,30 sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - U teretnom prometu na ulaz u Hrvatsku na graničnom prijelazu Macelj čekaju kamioni u koloni od jednog kilometra, više od 300 kamiona je i u slovenskom prostoru pa će ih slovenska carina propuštati kad se kod nas riješi gužva, a duga kolona i na Bajakovu čeka na izlaz iz Hrvatske. Promet osobnih vozila na svim graničnim prijelazima teče redovno, bez duljih čekanja na prijelaz granice, izvijestio je u 8,30 sati Hrvatski autoklub.

Zbog jake bure na dionici autoceste A1 južni portal tunela Sveti Rok-viadukt Božići brzina vožnje ograničena je na 60 km/h, a na dijelu Bosiljevo-Josipdol zatvoren je pretjecajni trak. Magla je još moguća na autocesti A3 oko Stare Gradiške i Županje te, mjestimice, na obilaznici Lučko-čvor Jankomir u smjeru Krapine.

Tijekom dana očekuju se kraći zastoji na dionica cesta na kojima su u tijeku radovi.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama bez dužih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙