FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: PROMET PREMA UNUTRAŠNJOSTI SVE RJEĐI

ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Promet prema unutrašnjosti sve jerjeđi te iako na državnoj cesti D1 od Slunja prema Tušiloviću jošpovremeno dolazi do manjih zastoja, prema Karlovcu se putuje osjetnobrže, javio je noćas HAK.
ZAGREB, 28. lipnja 2004. (Hina) - Promet prema unutrašnjosti sve je rjeđi te iako na državnoj cesti D1 od Slunja prema Tušiloviću još povremeno dolazi do manjih zastoja, prema Karlovcu se putuje osjetno brže, javio je noćas HAK.

Na naplatnim kućicama Lučko kolona na ulazu u Zagreb smanjila se na svega 200 metara, a velike gužve na staroj Karlovačkoj cesti također više nema.

Na graničnom prijelazu Bregana više također nema gužve niti čekanja, dok je na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila duga do 2 kilometra te se na izlaz iz zemlje čeka oko 6 sati.

S autoceste A1 Gornja Ploća - Zadar promet je prema Šibeniku preusmjeren na izlaz Zadar 2 (pa na Smolčić), dok se zbog radova na čvoru D1 s budućom autocestom A1 do 30. lipnja vozi gospodarskom zonom Dugopolja.

Iz HAK-a upozoravaju kako su u Zagrebu zbog radova na križanju Slavonske avenije i Radničke ceste mogući zastoji, a krajem dana do kraćih bi zastoja moglo doći i na zapadnom dijelu Zagrebačke obilaznice, zbog čega mole vozače da se voze kroz grad Zagreb.

Zbog rekonstrukcije s mađarske strane, do 1. srpnja zatvoren je granični prijelaz Donji Miholjac, a putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, dok je teretni preusmjeren na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙