FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog magle smanjena vidljivost, a zbog bure ograničena brzina

ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - Na autocesti A3 dionica IvanjaReka-Ivanić Grad magla smanjuje vidljivost na 150-200m, a zbog jakebure na dionici autoceste A1 od tunela Sv. Rok-Maslenice brzina vožnjeograničena je na 60km/h, izvijestio je jutros u 7,30 sati Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - Na autocesti A3 dionica Ivanja Reka-Ivanić Grad magla smanjuje vidljivost na 150-200m, a zbog jake bure na dionici autoceste A1 od tunela Sv. Rok-Maslenice brzina vožnje ograničena je na 60km/h, izvijestio je jutros u 7,30 sati Hrvatski autoklub.

Na D1 od Karlovca u smjeru juga promet je pojačan. Prosječna brzina vožnje je 60-80km/h. U ostalom dijelu zemlje promet se odvija redovno uz povoljne meteorološke prilike.

Obnova kolnika i dalje traje na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, te su mogući zastoji. Slična situacija je i na Jadranskoj magistrali kroz Bakarac, Zadar (zatvorena je magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom, te duž dionice Raba-Klek.

Zbog radova na obnovi kolnika promet je povremeno usporen i odvija se dvosmjerno, sjevernim ili južnim trakom i na dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod.

Danas do 14 sati i sutra od 12 do 23 sata na snazi je zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5tona

Skela kod Jasenovca, do daljnjega, ne plovi zbog kvara na motoru.

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Bajakovo povremeno se formiraju kolone vozila u putničkom i teretnom prometu. Na ostalim graničnim prijelazima promet se odvija redovno.

Trajekti plove redovito na svim linijama, bez dužih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙