FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mjestimice mokre; zbog radova na pojedinim dionicama mogući zastoji

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Kolnici cesta u sjeverozapadnimkrajevima Hrvatske i dijelu Posavine, Slavonije, te Gorskog kotaramjestimice su vlažni, a na prilaznim cestama većih gradova kao icestama gdje se obnavlja kolnik ili grade cestovni objekti mogući sukraći zastoji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Kolnici cesta u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske i dijelu Posavine, Slavonije, te Gorskog kotara mjestimice su vlažni, a na prilaznim cestama većih gradova kao i cestama gdje se obnavlja kolnik ili grade cestovni objekti mogući su kraći zastoji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Kraći zastoji očekuju vozače, primjerice, zbog radova na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, kao i na D8, kroz Bakarac, te južnije na dionicama Šibenski most-nadvožnjak Šubićevac, Raba-Klek, i kroz Zadar, od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Promet povremeno usporavaju i radovi na Zagrebačkoj obilaznici, a slično je i na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod na kojima se vozi dvosmjerno jednim trakom. Kao i na obilaznici gradilišta od čvora Matulji do Jušića, zbog radova na spajanju dionice u gradnji sa autocestom. Na D23 kod Brinja zbog radova na nadvožnjaku Vranjić, promet propuštaju semafori.

Uoči blagdana, Dana antifašističke borbe, danas od 15 do 23 sata na svim važnijim državnim cestama zabrana je vožnje teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema duljih čekanja. Dulje kolone teretnih vozila su na izlazu i na ulazu na prijelazima Bajakovo na izlazu iz zemlje, a na ulazu na Bregani i Macelju.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙