FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Stanje u prometu - gužve se očekuju krajem dana

ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Stabilne vremenske prilike povoljnoutječu na uredno odvijanje prometa, a na cestama s radovima u tijekuočekuju se gužve i kraći zastoji, osobito potkraj dana, izvijestio jejutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Stabilne vremenske prilike povoljno utječu na uredno odvijanje prometa, a na cestama s radovima u tijeku očekuju se gužve i kraći zastoji, osobito potkraj dana, izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).

Zbog radova na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, prometuje se usporeno i otežano kao i na čvoru Matulji kod Rijeke, zbog radova na spajanju dionice u gradnji sa autocestom i zbog pojačanog prometa. Također su mogući kraći zastoji i na D8, kroz Bakarac, te južnije na dionicama Šibenski most-nadvožnjak Šubićevac, Raba-Klek, i na ulazu u Zadar iz pravca Splita, od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Radovi na Zagrebačkoj obilaznici povremeno otežavaju i usporavaju promet. Slična situacija je i na A3 Zagreb-Slavonski Brod.

Kod Brinja na D23 i dalje traju radovi na nadvožnjaku Vranjić, a promet se propušta 15 min/h.

Promet graničnim prijelazima trenutno je oskudan.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Svi trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙