FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez većih problema; zastoji mogući na dionicama gdje su u tijeku radovi

ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Promet se jutros odvija redovno uzpovoljne meteorološke prilike, a na dionicama gdje su u tijeku radovimogući su zastoji, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Promet se jutros odvija redovno uz povoljne meteorološke prilike, a na dionicama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na području Novog Zagreba, zbog asfaltiranja raskrižja Avenije Dubrovnik, Avenije Vjećeslava Holjevca i Ulice Hrvatske bratske zajednice promet je otežan i teče obilazno, lokalnim ulicama. Radovi će potrajati danas do 17h. Zbog radova slična situacija je i na križanju Slavonske avenije i Radničke ceste u Zagrebu. Alternativno se može voziti Ulicom grada Vukovara odnosno Avenijom Marina Držića. Radova ima i na kržanju Ulice Drvinje i Ljubljanske avenije. Tijekom dana do kraćih zastoja može doći i na zapadnom dijelu Zagrebačke obilaznice zbog radova koji otežavaju promet, te se vozači mole da voze kroz grad Zagreb.

Zbog radova na obnovi kolnika, tijekom dana moguće su gužve na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje. Slična situacija je i na dionicama D8 (Jadranske magistrale), kroz Bakarac, dionicom Raba-Klek i kroz Zadar, od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Promet povremeno usporavaju i radovi na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod, zbog kojih se promet odvija dvosmjerno jednim kolničkim trakom, jednako kao i obilaznicom gradilišta od čvora Matulji do Jušića, zbog spajanja dionice u gradnji s autocestom A7 Rijeka-Rupa.

Danas u vremenu od 14 do 23 sata na svim važnijim državnim cestama zabrana je prometovanja teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnim prijelazima putnički promet odvija se redovno, dok u teretnom prometu na GP Macelj povremeno dolazi do kraćih kolona vozila.

Trajekti plove redovito, bez duljih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙