FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Za trajekt prema Cresu kolona vozila duga jedan km; na ukrcaj se čeka 30 min

ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - U krčkoj trajektnoj luci Valbiskaprema Cresu kolona vozila duga je oko jedan 1 km i na ukrcaj se čeka30-tak minuta. U ostalima trajektnim lukama nema čekanja na ukrcaj.
ZAGREB, 26. lipnja 2004. (Hina) - U krčkoj trajektnoj luci Valbiska prema Cresu kolona vozila duga je oko jedan 1 km i na ukrcaj se čeka 30-tak minuta. U ostalima trajektnim lukama nema čekanja na ukrcaj.

Zbog bure na dionici autoceste A1 južno od tunela Sv. Rok brzina vožnje i dalje je ograničena na 60-80 km/h. Na D1 od Karlovca prema jugu promet je pojačan, i prema Korenici se putuje u manjim kolonama.

Na naplatnim postojama Lučko veća je koncentracija vozila u oba smjera. Na autocesti A6 od Vrata Jadrana prema tunelu Učka promet je znatno usporen i putuje se u koloni, jednako kao i dijelom ceste od Opatije prema Lovranu. S Riječke obilaznice prema graničnim prijelazima Pasjak i Rupa prometna policija povremeno regulira promet preko Diračja, Kastva i jušića.

Na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Mala Kapela zbog održavanja uređenih hortikulturnih površina između 97. i 96. km zatvoren je pretjecajni trak, pa se usporeno prometuje voznim.

Obnova kolnika traje i dalje na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, te su mogući zastoji posebno u vrijeme pojačanog intenziteta prometa. Slična situacija je i na Jadranskoj magistrali kroz Bakarac, Zadar (zatvorena je magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom), te na njezinoj najjužnijoj dionici Raba-Klek.

Zbog radova na obnovi kolnika promet je povremeno usporen i odvija se dvosmjerno, sjevernim ili južnim trakom i na dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod.

Na graničnim prijelazima veći je priljev putničkih vozila, a na Bajakovu je kolona na izlazu iz zemlje duga oko 2 km. Teretna vozila Bajakovo prelaze u koloni dugoj 3km, koja se postupno smanjuje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙