FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Gužve na cestama

ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, utunelu Rožman kod Vrbovskog, zbog oštećenja kolnika promet se odvijajednim kolničkim trakom naizmjenično, a zbog pojačanog intenzitetaprometa mogući su kraći zastoji, izvijestio je u 17,30 sati Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u tunelu Rožman kod Vrbovskog, zbog oštećenja kolnika promet se odvija jednim kolničkim trakom naizmjenično, a zbog pojačanog intenziteta prometa mogući su kraći zastoji, izvijestio je u 17,30 sati Hrvatski autoklub.

Iz smjera juga u pravcu unutrašnjosti na D1 prometuje se usporeno i otežano, te se vozi u kolonama posebno na dionicama Korenica-Plitvice-Slunj-Tušilović. Prosječna brzina vožnje je 30km/h. Mole se vozači da kao alternativni smjer koriste dionicu Gornja Ploča-Gospić-Otočac-Mala Kapela te dalje autocestom A1 u smjeru Zagreba.

Na naplati Lučko otvorena su 9 izlaza, kolona vozila koja čeka na naplatu duga je oko 4km i čeka se 30-40 min. Vozači se mole da kao alternativu koriste staru karlovačku cestu, ili izlaz Jastrebarsko gdje su otvorene 3 izlazne staze.

Obnova kolnika i dalje traje na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, te su mogući zastoji, posebno tijekom dana kada je i sam intenzitet prometa pojačan. Slična situacija je i na Jadranskoj magistrali kroz Zadar (zatvorena je magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom), te na njezinoj najjužnijoj dionici Raba-Klek.

Zbog radova na obnovi kolnika promet je povremeno usporen i odvija se dvosmjerno, sjevernim ili južnim trakom i na dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod.

Do 23 sata zabranjen je promet teretnim motornim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5T

Na većini graničnih prijelaza zbog pojačanog osobnog i teretnog promet mogući su kraći zastoji. Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila duga je oko 4-5km te se na izlaz iz zemlje čeka 12 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama, bez duljih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙