FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog jake bure kod tunela Sv. Rok ograničena brzina vožnje

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Zbog jake bure na dionici autocesteA1 od južnog portala tunela Sv.Rok-vijadukta Božić brzina vožnjeograničena je na 60km/h, a na autocesti A3 na području St.Gradiškemagla smanjuje vidljivost na 100-200m te je nužan oprez u vožnji,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Zbog jake bure na dionici autoceste A1 od južnog portala tunela Sv.Rok-vijadukta Božić brzina vožnje ograničena je na 60km/h, a na autocesti A3 na području St.Gradiške magla smanjuje vidljivost na 100-200m te je nužan oprez u vožnji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

U ostalom dijelu zemlje prometuje se redovno uz povoljne meteorološke prilike.

Tijekom dana očekuju se kraći zastoji na dionica cesta na kojima su u tijeku radovi.

Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod na pojedinim dionicama promet se odvija južnim ili sjevernim trakom. Posebna pozornost vozačima se skreće na dionicu Nova Gradiška-Slavonski Brod, gdje je u fazi obnova oba traka, te je brzina vožnje ograničena na 80 km/h.

Zbog izvanrednih radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prometuje se usporeno u tunelu Rožman Brdo kod Vrbovskog.

Na svim graničnim prijelazima promet osobnih vozila odvija se redovno, bez dužih čekanja na prijelaz granice. U teretnom prometu na ulaz u Hrvatsku na GP Bajakovo čeka duga kolona vozila.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama bez dužih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙