FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U PESCARI VELIKA POTRAŽNJA ZA MJESTIMA NA KATAMARANU PREMA DALMACIJI

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Bilježi se iznimno veliki brojrezervacija za Pescara Jet, superbrzi katamaran koji će od slijedećegtjedna za ponovno povezivati Pescaru sa Splitom i Hvarom za manje odpet sati, piše Il Messaggero u izdanju za regiju Abruzzo.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Bilježi se iznimno veliki broj rezervacija za Pescara Jet, superbrzi katamaran koji će od slijedećeg tjedna za ponovno povezivati Pescaru sa Splitom i Hvarom za manje od pet sati, piše Il Messaggero u izdanju za regiju Abruzzo.

Na raspolaganju je ostao vrlo mali broj mjesta na katamaranu u kolovozu, no još je ostalo nešto mjesta u lipnju, srpnju i rujnu što je pokrenulo pravi lov na karte, piše list. Ponovno uvođenje veze s hrvatskom obalom pokazao se uspjehom iznad svih očekivanja a putničke agencije našle su se pod navalom zainteresiranih, piše list i napominje da zasluga za izniman interes pripada brodu koji omogućuje prijevoz automobila i motocikla. "To je ugodan povratak u prošlost", piše list i objašnjava da stanovnici Pescare nisu u Hrvatsku mogli putovati s automobilima od izbijanja ratova na Balkanu kada je prekinuta veza s drugom obalom Jadrana.

Talijanski brodar SNAV koji je ponovno pokrenuo vezu sada puni blagajnu, primjećuje list dodajući da je odavno poznata strast Pescarana za hrvatskom obalom koje su najbolji zagovornici pristupačne cijene, nezagađene obale, kristalno bistro more i krajolici koji oduzimaju dah.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙