FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: DUBROVAČKI "PALACE" PRIVREMENO ZATVOREN NEKOLIKO DANA NAKON OTVORENJA

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Agencija British Airways Holidaysprivremeno je obustavila slanje gostiju u ponovno otvoreni dubrovačkihotel "Palace" samo nekoliko dana nakon što ga je uvrstila u svojuponudu, piše londonski Times od subote.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Agencija British Airways Holidays privremeno je obustavila slanje gostiju u ponovno otvoreni dubrovački hotel "Palace" samo nekoliko dana nakon što ga je uvrstila u svoju ponudu, piše londonski Times od subote.

Dubrovnik Palace, hotel s pet zvjezdica, za goste je otvoren prošle subote a otvorenju je prisustvovao i hrvatski predsjednik, piše list i dodaje kako je hotel bio zatvoren od "građanskog rata 1991." te da se njegovo ponovno otvaranje proglašavalo simbolom ponovnog oživljavanja turizma.

"Međutim, mnogi dijelovi hotela, uključujući zatvoreni bazen, saunu i neke prostore caffe barova ostali su nedovršeni, čak i kada su stigli prvi gosti. Televizijski aparati u nekim su sobama ostavljeni u plastičnim omotima proizvođača a protupožarni alarmi s kartonskim pokrovom. Glasnogovornik hotela je rekao: 'Čim će biti spreman ponovno će biti pušten u ponudu'", piše londonski list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙