FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA NATJEČAJ ZA IZGRADNJU GOLF IGRALIŠTA U LIŽNJANU DVIJE PONUDE

ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Golf klub Novigrad i Dražen Ladićdali su ponude na natječaj za ustupanje projekta izgradnje igospodarskog korištenja golf igrališta na lokaciji "Marlera" u općiniLižnjan, a Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka donijet ćeodluku o izboru najboljeg ponuđača do 29 srpnja.
ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Golf klub Novigrad i Dražen Ladić dali su ponude na natječaj za ustupanje projekta izgradnje i gospodarskog korištenja golf igrališta na lokaciji "Marlera" u općini Ližnjan, a Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka donijet će odluku o izboru najboljeg ponuđača do 29 srpnja.

Međunarodni natječaj objavljen je 20. travnja, natječajnu dokumentaciju podiglo je pet zainteresiranih, a do zaključenja natječaja pristigle su samo te dvije ponude, koju su danas i javno otvorene, priopćeno je iz Ministarstva.

Ministarstvo kažu da će o najboljem ponuđaču odlučiti najkasnije u roku od 45 dana, a u međuvremenu će, osim analize dokumentacije, biti obavljeni dodatni razgovori s ponuditeljima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙