FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 7. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00sati:
ZAGREB, 7. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

LONDON - Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo 860.265 dolara vrijednog ATP turnira koji se igra u londonskom Queen's Clubu. U dvoboju 1. kola Karlović je svladao Amerikanca Jana-Michela Gambilla sa 6-4, 6-7 (5), 7-6 (5) za dva sata i 14 minuta igre. U drugom kolu Karlović će igrati protiv pobjednika dvoboja između Šveđanina Thomasa Enqvista i Japanca Takaoa Suzukija. Do pobjede Karlović je stigao odserviravši čak 33 asa.

HALLE - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić izgubio je dvoboj 1. kola 791.750 eura vrijednog ATP turnira koji se igra na travnatoj podlozi u njemačkom Halleu od 3. nositelja Čeha Jirija Novaka sa 2-6, 2-6.

LONDON - Napadač škotske nogometne reprezentacije, Paul Dickov (31) karijeru će nastaviti u redovima engleskog premierligaša Blackburna. Dickov je napustio Leicester City uz odštetu od 280.000 eura i potpisao za Roverse dvogodišnji ugovor. Dickov je bio jedan od trojice igrača Leicestera koji su u ožujku proveli sedam dana u pritvoru pod optužbom za silovanje triju djevojaka, međutim sve optužbe su kasnije odbačene. Prošle sezone Dickov je postigao 14 pogodaka.

LISABON - Jedan od ključnih igrača portugalske reprezentacije na Europskom prvenstvu, Luis Figo propustio je posljednji trening zbog lakše ozljede mišića desne noge. Vezni igrač Real Madrida ozlijedio se na treningu u portugalskoj bazi u Alococheteu, kraj Lisabona. "Čini se kako nije ništa ozbiljno. No propustit ću današnji trening," kazao je Figo. Portugal će na EURO-u igrati u skupini A zajedno sa Španjolskom, Rusijom i grčkom.

LONDON - Amerikanac Tiger Woods i dalje se nalazi na vodećoj poziciji ljestvice najboljih golfera svijeta. Woods je u vodstvu s prosjekom od 12.99 bodova. Međutim, došlo je do promjene na drugoj poziciji. Južnoafrikanac Ernie Els je preskočio Vijaya Singha i sada je drugi. Singh je pao na treću poziciju, Davis Love III je četvrti, a Phil Mickelson peti.

SEUL - Olimpijski plamen u ponedjeljak je stigao u južnokorejski Seul, grad u kojem su 1988. godine održane ljetne olimpijske igre. Seul je četvrta postaja olimpijskog plamena, koji će na putu po svijetu proći šest kontinenata i 27 zemalja. Jedan od najpoznatijih olimpijskih simbola na 50 kilometara dugačkoj ruti oko grada nosit će brojni uglednici iz svijeta sporta, politike i zabave Južne Koreje, a mijenjat će se svakih 400 metara. U utorak će olimpijski plamen krenuti u Peking, a njegov povratak u Atenu očekuje se 9. srpnja.

LJUBLJANA - Poznati austrijski skijaš alpinac Josef Strobl (30) mogao bi sljedeće sezone nastupati pod zastavom Slovenije. Slovenski skijaški savez (SZS) podnio je zahtjev Međunarodnom skijaškom savezu (FIS) o registriranju Strobla za Sloveniju. "Obostrana je želja da ovaj naš zahtjev bude prihvaćen", izjavio je direktor slovenske alpske reprezentacije Klemen Bergant. Strobl je izrazio želju za napuštanjem austrijske reprezentacije zbog toga što u tako jakoj konkurenciji kakva vlada u spustaškoj vrsti nije dobivao dovoljno prilika za utrke. Iz Austrijskog skijaškog saveza objavili su kako neće stvarati probleme Stroblu u nastojanju da promijeni reprezentaciju. Strobl je podnio zahtjev za dobijanje slovenskog državljanstva, te ukoliko sve prođe u redu mogao bi dobiti slovensku licencu u studenome ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙