FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 5. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30sati.
ZAGREB, 5. lipnja (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

LISABON - Privatna portugalska radijska postaja TSF objavila je vijest kako portugalski reprezentativni branič i član novoga prvaka Europe Porta Paulo Ferreira (25) postaje novi član londonskog Chelsea. Predsjednik Porta Jorge Pinto da Costa izjavio je za TSF kako će Paulo Ferreira potpisati ugovor s Chelseajem, te se tako pridružiti treneru Joseu Mourinhu koji je ranije ovoga tjedna Porto zamijenio Londonom. Financijski detalji prijelaza nisu poznati.

BERLIN - Povremeni član nizozemske nogometne reprezentacije, Kevin Hofland (24) napustio je redove PSV Eindhovena i od iduće sezone branit će boje njemačkog bundesligaša Wolfsburga. Ovaj branič je potpisao ugovor na četiri godine, a odšteta iznosi dva milijuna eura. U dresu nizozemske vrste prikupio je šest nastupa, no nije izborio mjesto među putnicima na Europsko prvenstvo u Potugal.

LISABON - Portugalski nogometni prvoligaš Sporting iz Lisabona za novoga trenera angažirao je Josea Paseira, koji je prošle sezone obnašao dužnost pomoćnika Carlosa Queiroza u madridskom Realu. Paseiro je sa Sportingom potpisao dvogodišnji ugovor.

BUDIMPEŠTA - Vodstvo mađarskog nogometnog prvoligaša MTK angažiralo je Jozsega Garamia za novog trenera.

"Sretan sam što sam dobio priliku voditi MTK," kazao je Garami, koji je na klupi budimpeštanske momčadi naslijedio Sandor Egervaria.

U svojoj trenerskoj karijeri Garami je vodio Gyori ETO, Pecs, Ujpest i Ferencvaros.

SAO PAULO - Nekadašnji brazilski nogometni reprezentativac Antonio de Oliviera Filho Careca odlučio je u dobi od 43 godine završiti svoju igračku karijeru. Careca je nastupao za brazilsku reprezentaciju na tri svjetska prvenstva (1986., 1990. i 1994.) s kojom je u SAD-u prije deset godina osvojio i naslov prvaka svijeta. U karijeri koja se protegnula na preko dva i pol desetljeća Careca je nastupao za brazilske klubove Santos i Sao Paulo, talijanski Napoli, japansku Kashimu, a karijeru je završio u brazilskom drugoligašu Campinasu u kojemu drži 50 posto vlasničkog udjela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙