FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: BAČVICE DOBILE PLAVU ZASTAVU

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Prošli tjedan ekološku Plavu zastavudobilo je 2900 plaža i marina u Europi i Južnoj Africi i premda plažas Plavom zastavom ne mora biti najljepša u okolici ova oznaka pokazujeda se radi o čistoj i sigurnoj plaži na kojoj se pozornost posvećujezaštiti okoliša, piše londonski Observer u članku u kojem međunagrađenim plažama predstavlja i splitsku plažu Bačvice.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Prošli tjedan ekološku Plavu zastavu dobilo je 2900 plaža i marina u Europi i Južnoj Africi i premda plaža s Plavom zastavom ne mora biti najljepša u okolici ova oznaka pokazuje da se radi o čistoj i sigurnoj plaži na kojoj se pozornost posvećuje zaštiti okoliša, piše londonski Observer u članku u kojem među nagrađenim plažama predstavlja i splitsku plažu Bačvice.

"Premda je ova plaža točno na ulazu u drugi hrvatski grad po veličini, i unatoč činjenici da je od šljunka a ne od pijeska, ipak je jedna najpopularnijih plaža među lokalnim stanovništvom. I dom je jedinstvenog sporta zvanog picigin koji se igra samo u Splitu i okolici. Ideja igre je da mala lopta ne padne u more bez obzira koliko je prskanja i bacanja u vodu potrebno da se loptu održi u zraku. Plaža Bačvice nedavno je preuređena i ima paviljon u art-deco stilu koji omeđuje plažu", piše londonski list i preporuča smještaj u nedavno obnovljenom splitskom Hotelu Park koji se nalazi iznad Bačvica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙