FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mlinarić: Vukovarci među prvima prepoznali ideju dr. Tuđmana o samostalnoj državi

ŠARENGRAD,29. prosinca 2005.(HINA) - Predsjednik vukovarskog HDZ-a,saborski zastupnik Petar Mlinarić istaknuo je danas u Šarengradu, naproslavi 16. obljetnice osnutka HDZ-a za područje bivše općineVukovar, kako su Vukovarci među prvima u Hrvatskoj prepoznali idejudr. Franje Tuđmana o samostalnoj i suverenoj hrvatskoj državi.
ŠARENGRAD,29. prosinca 2005.(HINA) - Predsjednik vukovarskog HDZ-a, saborski zastupnik Petar Mlinarić istaknuo je danas u Šarengradu, na proslavi 16. obljetnice osnutka HDZ-a za područje bivše općine Vukovar, kako su Vukovarci među prvima u Hrvatskoj prepoznali ideju dr. Franje Tuđmana o samostalnoj i suverenoj hrvatskoj državi.

"Vukovar i Vukovarci, vlastitom žrtvom u Domovinskom ratu, pokazali su kako se voli i brani Hrvatska", kazao je Mlinarić na svečanosti održanoj u šarengradskoj Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana".

Okupljenima je govorio i predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković te vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙