FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija "adriatica.net" proširila ponudu

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Turistička agencija "adriatica.net"iz Zagreba, koja najveći dio svog poslovanja temelji na Internetu,proširila je ponudu s dvije nove jezične verzije svojih web stranica,na španjolskom i slovačkom jeziku, nakon čega turističku ponudu,većinom privatnog smještaja u Hrvatskoj, nudi na ukupno 11 svjetskihjezika.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Turistička agencija "adriatica.net" iz Zagreba, koja najveći dio svog poslovanja temelji na Internetu, proširila je ponudu s dvije nove jezične verzije svojih web stranica, na španjolskom i slovačkom jeziku, nakon čega turističku ponudu, većinom privatnog smještaja u Hrvatskoj, nudi na ukupno 11 svjetskih jezika.

Nove dvije jezične verzije stranica, kao i na ostalih devet jezika, kako se doznaje iz te agencije, obuhvaćaju cjelokupnu ponudu "adriatice.net" (privatni smještaj u više od 11 tisuća objekata u Hrvatskoj, skijanje u nekoliko zemalja, hrvatsku wellness ponudu, krstarenja i drugo), kao i sve popratne sadržaje stranica (informacije za goste, vijesti i rezervacijski sistem).

Napominju i da time očekuju širenje poslovanja na inozemnim tržištima, na kojima već sada putem Interneta ostvaruju gotovo 90 posto svoje prodaje.

Od svog osnivanja 2000. ta agencija stalno bilježi uzlazni trend prodaje i dovođenja stranih gostiju u Hrvatsku, kojih će do kraja ove godine, kako očekuju, biti oko 55 tisuća ili oko 10 tisuća više nego lani.

Istodobno, bilježe i povećanje broja posjetitelja svojih web stranica, sa njih oko 100 tisuća 2000., na više od 3,5 milijuna, koliko ih očekuju do kraja ove godine.

Osim putem Interneta ponudu plasiraju i uz suradnju s nekoliko stotina agencija iz 25 zemalja.

Zapošljavaju 100-ak djelatnika, a osim sjedišta u Zagrebu urede i poslovnice imaju u Pragu, Ljubljani, Varšavi i Trstu.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙