FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Posredstvom portala MojPosao u 2005. zaposleno 3.800 osoba

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Putem Internet portala namijenjenogposredovanju u zapošljavanju MojPosao ove godine posao je pronašlo, poprocjenama, ukupno 3.850 osoba, a taj je portal zabilježio i 100tisuća registriranih korisnika, objavljeno je danas iz tog portala.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Putem Internet portala namijenjenog posredovanju u zapošljavanju MojPosao ove godine posao je pronašlo, po procjenama, ukupno 3.850 osoba, a taj je portal zabilježio i 100 tisuća registriranih korisnika, objavljeno je danas iz tog portala.

Procjenjuje se da je putem stranice www.MojPosao.net u proteklih pet godina više od 35 tisuća posloprimaca dosad pronašlo posao.

U dosadašnjem dijelu godine, aktivnim zapošljavanjem putem MojPosao zabilježeno je u turizmu oko 550 zaposlenih u razdoblju svibanj-rujan, informatici i internetskim djelatnostima oko 700 zaposlenih, strojarstvu i elektrotehnici oko 700 zaposlenih, i trgovini, prodaji i marketingu oko 1.900 zaposlenih, kazao je Nenad Bakić, direktor Grupe SELECTIO u čijem je sastavu i MojPosao.

MojPosao posjeduje bazu od preko 32 tisuća životopisa posloprimaca, na toj je Internet stranici dosad prikazano oko 50 tisuća oglasa za posao, a preko 7.000 registriranih poslodavaca traži kadrove putem tog Internet portala.

Prema neovisnom istraživanju agencije MEDIApuls, svaki tjedan 208.500 ljudi dolazi na stranicu MojPosao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙