FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka 'adriatica.net' dokapitalizirala slovensku "Iliriku Turizem"

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Jedna od najvećih hrvatskihturističkih on-line agencija, zagrebačka 'adriatica.net',dokapitalizirala je s tri milijuna eura slovensku turističku agenciju"Ilirika Turizem", čime je stekla 50 posto udjela u vlasništu teslovenske tvrtke, izvijestili su danas iz Uprave 'adriatice.net'.
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Jedna od najvećih hrvatskih turističkih on-line agencija, zagrebačka 'adriatica.net', dokapitalizirala je s tri milijuna eura slovensku turističku agenciju "Ilirika Turizem", čime je stekla 50 posto udjela u vlasništu te slovenske tvrtke, izvijestili su danas iz Uprave 'adriatice.net'.

Osim upravljačkog prava 'adriatica.net' je tim strateškim partnerstvom dobila i mrežu od 25 poslovnica "Ilirike Turizem" u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Italiji, a preuzet će i brigu za menagement tvrtke. Pritom će nova "Ilirika Turizem", navode, zadržati osoblje koje je i do sada bilo zaposleno u njenih 25 poslovnica.

Novim će se partnerstvom dvije agencije uzajamno podupirati u nastupima na europskim i tržištima svijeta, nastojeći se proširiti na postojećim i novim tržištima.

Ilirika time dobiva priliku plasirati svoje programe putem Internet stranica adriatice, a adriatica svoju ponudu kroz klasični kanal prodaje klijentima koji nisu u doticaju s Internetom i preferiraju osobni kontakt u prodajnom procesu.

To se, navode iz 'adriatice.net', poklapa i s njihovom strategijom, koja osim vrlo visokog udjela on-line prodaje (oko 80 posto) želi povećati prodaju i u svim drugim kanalima prodaje, posebno u klasičnoj agencijskoj prodaji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙