FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vodice: Poslovno-turistička burza "Put 2006"

VODICE, 2. prosinca 2005. (Hina) - Službeni dio poslovno-turističkeburze "Put 2006", koji je u organizaciji marketinške agencije Val 042iz Varaždina održan danas u vodičkom hotelu Imperijal, okupio je oko150 sudionika, predstavnika hotela, turističkih zajednica i agencijaiz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, te jedne turističkeagencije iz Srbije i Crne Gore.
VODICE, 2. prosinca 2005. (Hina) - Službeni dio poslovno-turističke burze "Put 2006", koji je u organizaciji marketinške agencije Val 042 iz Varaždina održan danas u vodičkom hotelu Imperijal, okupio je oko 150 sudionika, predstavnika hotela, turističkih zajednica i agencija iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, te jedne turističke agencije iz Srbije i Crne Gore.

Suorganizatori ovogodišnje, sedme po redu turističke burze, su turističke zajednice Šibensko-kninske županije i grada Vodica, te hotel Imperijal.

Direktor tvrtke Val 042 Miran Bojanić Morandini je istaknuo da je nakon Varaždina, Siska, Opatije, Bjelolasice i Petrčana, "Put 2006" okupio rekordan broj sudionika koji, osim u službenom, od 1. do 3. prosinca sudjeluju i u nizu zabavnih sadržaja.

Tako je jučer organiziran izlet jedrilicama na otok Žirje, gdje je predstavljena ponuda tamošnje konobe, a za poslijepodne je predviđeno krstarenje jedrenjakom do otoka Murtera.

Poslovno turistička burza "Put 2006" okrenuta je u cijelosti ugovaranju poslova za iduću sezonu i predsezonu, posebno dogovaranju ponude za Uskrsne blagdane, organizacije školskih ekskurzija, kao i putovanja namijenjenih gostima starije životne dobi, zdravstvenom turizmu, sportu i rekreaciji, istaknuto je.

Burza iz godine u godinu postaje sve bitnije mjesto okupljanja turističkih djelatnika, gdje se dogovaraju poslovi za svaku iduću sezonu, kazao je Bojanić Morandini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙