FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izaslanstvo HOK-a na skupštini UEAPME

ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Na godišnjoj skupštini Europskeudruge obrtnika, malih i srednjih poduzetnika (UEAPME), koja će seodržati u Londonu 5. i 6. prosinca, sudjelovat će i izaslanstvoHrvatske obrtničke komore (HOK) predvođeno predsjednikom HOK-aStjepanom Šafranom.
ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Na godišnjoj skupštini Europske udruge obrtnika, malih i srednjih poduzetnika (UEAPME), koja će se održati u Londonu 5. i 6. prosinca, sudjelovat će i izaslanstvo Hrvatske obrtničke komore (HOK) predvođeno predsjednikom HOK-a Stjepanom Šafranom.

Ovogodišnja skupština UEAPME, kako su izvjestili iz HOK-a, organizira se u suradnji s Britanskim parlamentom.

U izaslanstvima komora bit će i članovi nacionalnih parlamenata, koji će na posebnom radnom doručku s britanskim i drugim europskim parlamentarcima razmotriti ulogu parlamenata u europskoj debati i promociji konkurentnog poduzetništva u Europskoj uniji.

Izaslanstvo HOK-a susrest će se i sa britanskom poslovnom organizacijom Forum for Private Business (FPB) te s predsjednikom i tajnikom UEAPME Paulom Reckingerom i Hans-Werner Mullerom.

Planiran je također i sastanak s nekoliko predstavnika novih članica EU s kojima će razgovarati o gospodarskim efektima ulaska u EU.

UEAPME je neprofitna i nestranačka organizacija čiji je cilj zastupati interese obrtnika i poduzetnika zemalja članica EU, kao i onih zemalja koje čekaju na članstvo. HOK je pridruženi član UEAPME od 1995. godine.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙