FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Antologija hrvatske kratke proze "Goli grad" na slovenskom jeziku

LJUBLJANA, 1. prosinca 2005. (Hina) - Slovenski nakladnik "Študentskazaložba" objavio je u svojoj biblioteci, u kojoj predstavlja suvremenuprozu iz svjetskih književnosti, antologiju hrvatske kratke proze"Goli grad" Krešimira Bagića.
LJUBLJANA, 1. prosinca 2005. (Hina) - Slovenski nakladnik "Študentska založba" objavio je u svojoj biblioteci, u kojoj predstavlja suvremenu prozu iz svjetskih književnosti, antologiju hrvatske kratke proze "Goli grad" Krešimira Bagića.

Nakladnik je antologiju predstavio u okviru svojih pet novih izdanja na sajmu knjiga koji je danas otvoren u Cankarovu domu.

Predgovor pod naslovom "Golo mesto" slovenskom izdanju knjige, koja je na hrvatskom objavljena 2003., napisao je autor antologije koja obuhvaća 17 pisaca različitih stilova i književnih izražaja za koje je značajna urbana motivika, a pojavili su se između 1980. i 2000., većinom oko tjednika "Polet" i časopisa "Quorum".

Bagićevim izborom "Študentska založba" nastavlja seriju u kojoj je već predstavila mlade prozaiste iz Velike Britanije, Nizozemske i Slovenije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙