FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski i slovenski ministri gospodarstva za veća ulaganja

LJUBLJANA,11. studenoga 2005.(Hina) - Predsjednici obrtničkih komoraHrvatske i Slovenije Stjepan Šafran i Miroslav Klun potpisali su upetak u Mokricama (Slovenija) Sporazum o recipročnim pravima zavlasnike obrtničkih kartica, a svečanom potpisivanju prisustvovali sui ministar za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Branko Vukelić, teslovenski ministar gospodarstva Andrej Vizjak koji su se zauzeli zaveću otvorenost međusobnim investicijama.
LJUBLJANA,11. studenoga 2005.(Hina) - Predsjednici obrtničkih komora Hrvatske i Slovenije Stjepan Šafran i Miroslav Klun potpisali su u petak u Mokricama (Slovenija) Sporazum o recipročnim pravima za vlasnike obrtničkih kartica, a svečanom potpisivanju prisustvovali su i ministar za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Branko Vukelić, te slovenski ministar gospodarstva Andrej Vizjak koji su se zauzeli za veću otvorenost međusobnim investicijama.

"Podržavamo ulazak Hrvatske u Europsku uniju, u prvom redu zbog slobodnog protoka robe, usluga i kapitala između naših država", rekao je Vizjak.

Vukelić je istaknuo nove mogućnosti koje se u Hrvatskoj pružaju ulagačima pojednostavljenjem administrativnih postupaka i usklađivanjem zakonodavstva s europskim, te ocijenio da će i Hrvatska i Slovenija osigurati instrumente za mogućnosti dodatnog ulaganja u gospodarstvo i razvoj, te jačanje konkurentnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙