FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deset stipendija učenicima koji se školuju za deficitarna obrtnička zanimanja

ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - U okviru projekta "Stipendiranje udeficitarnim zanimanjima za 2005.", Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva i Obrtnička komora Zagreb (OKZ) dodijelili su danasdeset stipendija učenicima prvih razreda, koji će godinu dana primatipo tisuću kuna mjesečno.
ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - U okviru projekta "Stipendiranje u deficitarnim zanimanjima za 2005.", Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Obrtnička komora Zagreb (OKZ) dodijelili su danas deset stipendija učenicima prvih razreda, koji će godinu dana primati po tisuću kuna mjesečno.

Stipendije su dobili učenici koji se školuju za deficitarna obrtnička zanimanja, a mjerila za dodjelu stipendija utvrdila je Obrtnička komora Zagreb.

Kako je istaknuto na svečanosti dodjela stipendija, Obrtnička komora ulaže velike napore u stipendiranje učenika u deficitarnim zanimanjima, za što je u posljednje tri godine ostvarila partnerski odnos s Ministarstvom gospodarstva, Zagrebačkom županijom i Gradom Zagrebom.

Učenici koji su dobili jednogodišnje stipendije školuju se za stolara, plinoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizacije, elektroinstalatera, kuhara, krojača, slastičara i alatničara.

(Hina) xmb yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙