FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Perpetuum Mobile u 2005. očekuje 50 milijuna kuna prihoda

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Informatička softverska tvrtkaPerpetuum Mobile očekuje u ovoj godini oko 50 milijuna kuna ukupnihprihoda ili pet posto veće u odnosu na lanjsku godinu, kazao jedirektor te tvrtke Ivo Špigel na današnjem predstavljanju najnovijegproizvoda iz vlastite obitelji proizvoda za upravljanje sadržajemInternet portala - iSite3 Enterprise.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Informatička softverska tvrtka Perpetuum Mobile očekuje u ovoj godini oko 50 milijuna kuna ukupnih prihoda ili pet posto veće u odnosu na lanjsku godinu, kazao je direktor te tvrtke Ivo Špigel na današnjem predstavljanju najnovijeg proizvoda iz vlastite obitelji proizvoda za upravljanje sadržajem Internet portala - iSite3 Enterprise.

Tvrtka očekuje da će u iduće tri godine od prihoda licenci za taj sustav ostvariti 5,76 milijuna kuna, a od licenci za sustav iSite Company 3,51 milijuna kuna. U tom razdoblju očekuju između 150 i 180 implementacija tih sustava.

Perpetuum Mobile ima 118 korisnika, od kojih 60 korisnika koristi njihove usluge "hostinga", a proizvodi iz obitelji iSite danas pokreću više od 100 hrvatskih web portala, rekao je Špigel.

Verzija Enterprise treće generacije iSitea, za razliku od već prisutne verzije Company, stavlja naglasak na personalizaciju pristupa i upravljanja sadržajem, i na strani krajnjih korisnika - posjetitelja portala, i na strani web redakcije, tima ljudi koji su uključeni u kreiranje web portala.

Sustav iSite3 Enterprise je izvorno hrvatsko rješenje i kao takav jedinstven na našem tržištu, naglasio je Špigel, dodajući da su prije nekoliko mjeseci dobili certifikat "Izvorno hrvatsko.

Perpetuum Mobile osnovan je 1989. i jedna je od vodećih hrvatskih IT tvrtki za rješenja u području internetskih tehnologija, elektroničkog poslovanja te mrežnih sustava zasnovanih na Microsoftovoj tehnologiji. Originalni brand tvrtke Perpetuum Mobile je grupa proizvoda iSite za dinamičko upravljanje internetskim sadržajima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙