FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IskonInternet počeo izgradnju vlastite TKC mreže

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka IskonInternet potpisala jedanas ugovor o međusobnom povezivanju (interkonekciji) s T-HT-om teugovor s IBM-om Hrvatska o nabavi sustava za pružanje javne govorneusluge, koji su ključni za proces izgradnje njihove vlastitetelekomunikacijske mreže nove generacije u što će Iskon u idućih 18mjeseci uložiti 10 do 15 milijuna eura.
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka IskonInternet potpisala je danas ugovor o međusobnom povezivanju (interkonekciji) s T-HT-om te ugovor s IBM-om Hrvatska o nabavi sustava za pružanje javne govorne usluge, koji su ključni za proces izgradnje njihove vlastite telekomunikacijske mreže nove generacije u što će Iskon u idućih 18 mjeseci uložiti 10 do 15 milijuna eura.

IskonInternet je, kako su danas izvijestili, već počeo s gradnjom vlastite tkc mreže (optička mreža, izdvojena lokalna petlja i bežični pristup), putem koje će svojim korisnicima ponuditi integrirane usluge širokopojasnog pristupa internetu, telefonije i videa.

Današnjim potpisivanjem navednih ugovora Iskon je, napominju, počeo i novu investicijsku fazu u svom razvoju s ciljem jačanja pozicije vodećeg alternativnog telekoma i davatelja Internet usluga.

Iz Iskona dodaju i da s ciljem financiranja započete izgradnje vlastite telekomunikacijske mreže u prvom tromjesečju 2006. planiraju provesti dokapitalizaciju društva putem inicijalne javne ponude (IPO) novoizdanih dionica.

Iskonove usluge danas koristi više od devet tisuća tvrtki, 100 tisuća privatnih korisnika, dok njihov portal svakodnevno posjeti 145 tisuća posjetitelja.

Zapošljavaju 160 stručnjaka svih profila.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙