FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat kritizira Agenciju za telekomunikacije

ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski sindikat telekomunikacijakritizirao je danas odluke Agencije za telekomunikacije o smanjenjucijene najma lokalne petlje sa 77 na 52,14 kuna i neprihvaćanju novihpovoljnih tarifnih paketa za male i srednje poduzetnike.
ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski sindikat telekomunikacija kritizirao je danas odluke Agencije za telekomunikacije o smanjenju cijene najma lokalne petlje sa 77 na 52,14 kuna i neprihvaćanju novih povoljnih tarifnih paketa za male i srednje poduzetnike.

Sindikat u priopćenju ocjenjuje da su odluke Agencije "političke prirode", te da su donesene pod pritiskom EU-a koji želi brzu liberalizaciju nepokretnih komunikacija uz stalno smanjenje udjela T-HT-a na telekomunikacijskom tržištu.

Obje odluke su u korist novih operatera, dok se interes korisnika stavlja u drugi plan ne dopuštajući T-HT-u uvođenje povoljnijih korisničkih paketa, tvrdi se u priopćenju.

Sindikat ističe da mu je cilj zaštititi radna mjesta u T-HT-u, koja Agencija dovodi u pitanje svojim odlukama, a posebno je ogorčen što će radnici T-HT-a morati raditi za konkurenciju ispod uobičajene cijene.

"Posebice zabrinjava činjenica da su neki članovi Agencije bivši radnici T-HT-a koji bi trebali biti pravičniji prema radnicima koji su stvarali takav T-HT, a sada im radi odluka Agencije prijete otkazi po ubrzanom tempu", stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙