FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Škare Ožbolt putuje u posjet Londonu

ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna ŠkareOžbolt otputovat će sutra u dvodnevni posjet Londonu na poziv i uorganizaciji Adriatic Institute for Public Policy i Institute ofEconomic Affairs iz Londona gdje će predstaviti postignuća u reformihrvatskog pravosuđa.
ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt otputovat će sutra u dvodnevni posjet Londonu na poziv i u organizaciji Adriatic Institute for Public Policy i Institute of Economic Affairs iz Londona gdje će predstaviti postignuća u reformi hrvatskog pravosuđa.

Ministrica Škare Ožbolt u Londonu će predstaviti najznačajnije korake koje je Ministarstvo pravosuđa učinilo u okviru reforme pravosuđa odnosno stvaranja uvjeta pravne sigurnosti u Republici Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Tijekom boravka, ministrica pravosuđa susrest će se s predstavnicima sudstva, pravosuđa, političkim liderima i uglednim gospodarstvenicima, ulagačima te predstavnicima britanskih medija, stoji, uz ostalo, u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙